• slideptm2
 • slideptm3
 • slideptm

  LAWATAN PELAJAR DIPLOMA PENGAJIAN ISLAM DENGAN TEKNOLOGI MAKLUMAT KE PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT

  DSC00397 1000Pusat Teknologi Maklumat (PTM) telah menerima lawatan daripada Pelajar Diploma Pengajian Islam Dengan Teknologi Maklumat, UniSZA pada 12 Disember 2017 (Selasa).

  Lawatan yang seramai 51 orang ini bertujuan untuk melihat keadaan sebenar bagaimana membangunkan sesuatu perisian dan pengurusan data.

  Selain itu, sesi lawatan ini bertujuan bagi mendapatkan maklumat berkaitan pemantauan perkhidmatan kualiti dan juga perkhidmatan ICT yang merangkumi rangkaian, telekomunikasi dan pusat data.

  Continue Reading

  BENGKEL PEMBENTANGAN DOKUMEN SISTEM PENGURUSAN KUALITI & RISIKO

  DSC00283 1000Pusat Teknologi Maklumat telah mengadakan Bengkel Pembentangan Dokumen Sistem Pengurusan Kualiti & Risiko pada 30 November 2017 bertempat di Bilik Mesyuarat Al-khawarizmi, Pusat Data UniSZA Kampus Gong Badak.

  Bengkel di pengerusikan oleh Pengarah PTM Prof. Dr. Mohd Nordin bin Abdul Rahman. Turut hadir adalah Dr. Ahmad Nazari bin Mohd Rose, Timbalan Pengarah Pengurusan Kualiti & Risiko SPaQM. Peserta bengkel adalah terdiri daripada 14 orang ahli Jawatankuasa Kerja Dokumentasi SPKR UniSZA peringkat PTM.

  Continue Reading

  More Articles ...

  Laporkan sebarang aduan dan masalah kepada helpdesk PTM.

  We take care of IT
  Tel : 09-6688998  |  Fax : 09-6687864